Özel veya resmi nedenlerle ziyaretçi olarak geldiğiniz şirket merkezi/şube veya depolarında genel güvenlik, iş güvenliği ve iş düzeninin sağlanması amacıyla, giriş ve çıkışlarınızda ad ve soyadınıza ilişkin kimlik bilgileriniz ile iletişim bilgileriniz ve imzanız, aracınızın plakası alınmakta ayrıca iş yeri içerisinde bulunan kamera sistemi vasıtasıyla görüntü kayıtlarınız alınmakta ve kaydedilmektedir. Kayıt altına alınan tüm kişisel verileriniz otomatik olarak otuz gün içinde silinerek yok edilecektir. Kaydedilen kişisel verileriniz belirtilen amaçlar dışında kullanılmayacaktır. İstenilen kişisel verilerinizin amacına uygun olarak işlenmesine açık rıza vermemeniz halinde şirket merkezi/şube veya depo alanına ziyaretçi olarak giriş yapma olanağından faydalanamayacaksınız. Ziyaretinizin gerçekleşmesi halinde kişisel verilerinizin kayıt altına alınmasını açık rıza ile kabul etmiş sayılacaksınız. Kayıt edilen Kişisel verileriniz ile talebinizin olması halinde şirketlerimizin info@mobilyaaksesuarimalatcilari.com ve info@mobilyaaksesuarimalatcilari.com e-mail adresine e-imzanızı içerir mail yoluyla başvurarak, noter yoluyla ihbarname göndererek veya kimliğinizi belirtecek belge ile şirket merkezine gelerek KVKK temsilcisine bizzat başvurma hakkına sahip bulunmaktasınız. Talebiniz hakkında en geç 30 gün içinde karar verilerek belirttiğiniz adresinize bilgi verilecektir.

0536 979 38 64

İletişim Numaramız

iletisim@arslanaksesuar.com

Mail Adresimiz

0535 968 5057

7*24 Destek

WhatsApp ile Hemen Ulaş! WhatsApp ile Hemen Ulaş!